Türkiye Pist Şampiyonası heyecanı yarın İzmir'de başlıyor

Türkiye Pist Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları 2-3 Ağustos tarihlerinde İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde koşulacak.Motor sporlarının en çok ilgi gördüğü İzmir iki aylık aradan sonra yeniden Türkiye Pist Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak....

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Pist Şampiyonası heyecanı yarın İzmir'de başlıyor

Türkiye Pist Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları 2-3 Ağustos tarihlerinde İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde koşulacak.

Motor sporlarının en çok ilgi gördüğü İzmir iki aylık aradan sonra yeniden Türkiye Pist Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Türkiye Pist Şampiyonası 4. ayak yarışları Ülkü Yarış Pisti'nde 2-3 Ağustos tarihlerinde koşulacak.

Yarış severler, Ülkü Yarış Pisti'nde motor sesleriyle beraber heyecan dolu bir hafta sonu geçirecek. Türkiye Pist Şampiyonası'nın 4. ayak yarışında 1000 cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C), Bayanlar Kupası ve 125 cc kategorilerinde yarışlar büyük bir mücadeleye sahne olacak.

Bugün yapılan teknik kontrollerle başlayan sezonun dördüncü ayağı, yarınki sıralama antrenmanlarıyla devam edecek. 3 Ağustos Pazar günü ise on sınıfta birbirinden çekişmeli yarışlar izleyenlere büyük heyecan yaşatacak. Ülkü Yarış Pisti'nde yapılacak en önemli yarışlardan biri de TMF GP. 20 tur üzerinden koşulacak TMF GP'de yarış severler, usta pilotların kıyasıya mücadelelerine şahit olacak.

CİHAN

Yorumlar