Türkiye Golf Federasyonu'ndan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ne ziyaret

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan'ı ziyaret eden Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kentin spor branşları için uygun bir alt yapıya sahip olduğunu söyledi.Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet...

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Golf Federasyonu'ndan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ne ziyaret

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan'ı ziyaret eden Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kentin spor branşları için uygun bir alt yapıya sahip olduğunu söyledi.

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Federasyon Genel Sekreteri Ayhan İnanlı, Prof. Dr. İrfan Aslan'ı makamında ziyaret etti. Beş yıllık bir geçmişi bulunan üniversitenin fiziki ve akademik gelişiminin yanı sıra sportif alt yapısının da tamamlanmış olmasını görmekten dolayı memnun olduğunu belirten Ağaoğlu, üniversite kampüsüne GolfAntrenman Sahası yapılması konusunda Federasyon olarak gereken adımları atacaklarını dile getirdi.

Üniversitenin sportif alt yapısını tamamlama adına başlatılan Çok Amaçlı Spor Salonu ve Stadyumu'nun kısa zamanda hizmete girdiğini aktaran Prof. Dr. İrfan Aslan, yapımı devam eden tenis kortları ile ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapmayı hedeflediklerini, Golf Federasyonu tarafından yapılacak golf Antrenman Sahası ile golf sporunda da önemli bir adımın atılmış olacağını belirtti.

Ziyaret sonrası Türkiye Golf Federasyon Başkanı Ağaoğlu, kampüs alanında incelemelerde bulundu.

CİHAN

Yorumlar