Türkiye Extrem Bodrum Festivaline doğru

- Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türkiye'nin farklı bölgelerinden sporcuların katılımıyla gerçekleştirilecek "Türkiye Extrem Bodrum Festivali" öncesinde, sporcular parkurda antrenman ve gösteri yaptı - HMK Başkanı Şefkatlioğlu: - "Yarışmada, 9 yaşından 65 yaşına kadar sporcumuz yer alacak. Parkurun az riski olduğu için çocuk sporcularımız da gelişiyor"

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Extrem Bodrum Festivaline doğru

MUĞLA (AA) - Türkiye'nin farklı bölgelerinden sporcuların katılımıyla gerçekleştirilecek "Türkiye Extrem Bodrum Festivali" öncesinde, sporcular parkurda ısınma antrenmanı ve gösteri gerçekleştirdi.

Halikarnas Motor Sporları Kulübünce (HMK) 25-26 Mart'ta Bodrum'un Kızılağaç mevkisindeki Arena Motosiklet Parkurunda düzenlenecek festival öncesinde, parkurda ısınma antrenmanı yapıldı.

Enduro, ATV, UTV, Off-Road bisiklet ve Jeep klasmanlarında yarışacak sporcular, özel olarak hazırlanan parkurda gösteri ve ısınma turları gerçekleştirdi.

Sporcuların çalışmalarını kulüp yöneticileri ve vatandaşlar da ilgiyle izledi.

HMK Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, parkurda gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum ilçesinde motosiklet ve adrenalin tutkunlarını bir araya getireceklerini söyledi.

Şefkatlioğlu, Bodrum'da yapımını tamamlanan parkurun, Türkiye standartları üzerinde ve riski en az olan parkur olduğunu anlattı.

Yarışmaya katılacak yaş sınıflarından da bahseden Şefkatlioğlu, "Festivalde 9 yaşından 65 yaşına kadar sporcumuz yer alacak. Parkurun az riski olduğu için çocuk sporcularımız da gelişiyor. Türkiye olarak federasyon anlamında da ileri bir seviyedeyiz." dedi.

Şefkatlioğlu, yarışmaya 100'e yakın sporcunun katılacağını da sözlerine ekledi.

Yarışmaya düşük beygirli motosikletiyle katılacak 12 yaşındaki Kaya Köksal da yaklaşık iki yıldır motosiklete bindiğini anlattı.

Güzel bir yarış çıkartmayı hedeflediğini ifade eden Köksal, parkurun oldukça güzel olduğunu ancak bazı yerlerin biraz kaydığına işaret etti.

Yorumlar