Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2. Ayak Yarışı, Urla'da yapılacak

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2. Ayak Yarışı, 5-6 Nisan tarihlerinde İzmir Urla'da yapılacak.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2. Ayak Yarışı, Urla'da yapılacak

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2. Ayak Yarışı, 5-6 Nisan tarihlerinde İzmir Urla'da yapılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2014 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası’na İzmir'in Urla ilçesindeki Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları ev sahipliği yapacak.

Enduro Şampiyonası 2. Ayak yarışı 5 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 12.00'de Urla Belediyesi Konferans Salonu'ndaki brifing ve ardından Urla Belediyesi önünde tanıtım startı ile başlayacak. Şampiyona daha sonra Urla Yağcılar Köyü Narlıbahçe mevkiindeki Titus Feronia Yarış Parkuru'nda süper test etabıyla devam edecek.

Türkiye Enduro Şampiyonası 2. Ayak Urla Yarışı, 6 Nisan Pazar günü saat 10.00'da start alacak. İki turluk seyirci etabından sonra; insan - doğa mücadelesinin en görkemli örneklerinin sergileneceği zorlu bir parkurda yarış devam edecek. Zorlu Ekstrem Etabı, motosiklet severlere unutulmaz anlar yaşatacak ve yarışçılar üstün performanslarıyla ikinci ayak yarışına renk katacak.

Dört ayrı kategoride farklı gruplarda koşulacak en ekstrem motosiklet yarışlarından olan Enduro Şampiyonası'na Türkiye genelinden yaklaşık 100 yarışçının katılması bekleniyor. Türkiye Enduro Şampiyonası 2. Ayak Urla Yarışı pazar günü saat 17.30'da yapılacak olan ödül töreni ile sona erecek.
CİHAN

Yorumlar