Türkiye Enduro Şampiyonası

- TMF Yönetim Kurulu Üyesi Akülke: - "Toplamda beş organizasyonla Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nde bugün sezonu kapatıyoruz. Önümüzdeki yıl için hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah gelecek sezon Kaynaşlı en az altı yarışa ev sahipliği yapacak"

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Enduro Şampiyonası


DÜZCE (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 6. ayak ve final yarışları Kaynaşlı'da devam ediyor.

Kaynaşlı Motorsporları Merkezi'nde düzenlenen yarışların ikinci gününde yurt içinden katılan yaklaşık 100 sporcu 7 kategoride mücadele veriyor.

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporcuların hava ve parkur şartlarından memnun olduğunu söyledi.

Yarışların ekstrem ve test etaplarından oluştuğunu aktaran Akülke, toplamda 35 kilometre uzunluğa sahip parkurun, sporcuları zorladığını kaydetti.

Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nin bu yıl dört ulusal şampiyonaya ev sahipliği yaptığını vurgulayan başkan Akülke, "Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak bunun gururu içerisindeyiz. Bir de Düzce genelinde Baja Ralli'si oldu. Toplamda beş organizasyonla Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nde bugün sezonu kapatıyoruz. Önümüzdeki yıl için hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah gelecek sezon Kaynaşlı en az altı yarışa ev sahipliği yapacak." diye konuştu.

Seyircilerin yoğun katılım gösterdiği yarışlar, bugün sona erecek.


Yorumlar