Türkiye Endura Şampiyonası Artvin’de yapılacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysal, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Türkiye Enduro Şampiyonasının bir ayağının 16-17 Ağustos tarihlerinde Artvin’de düzenleneceği...

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Endura Şampiyonası Artvin’de yapılacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysal, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Türkiye Enduro Şampiyonasının bir ayağının 16-17 Ağustos tarihlerinde Artvin’de düzenleneceği açıklandı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, İstanbul Sancaktepe Motosiklet Kulübü Vedat Savaş ve Artvin Motosiklet Kulübü Sözcüsü Ekrem Öztürk, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysal, Artvin Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Kocatepe’nin Ankara bürokrasisinde çok önemli bir yeri olduğunu, Ankara’da sevilen ve sayılan bir bürokratın Artvin’de belediye başkanı olmasının Artvin için önemli bir şans olarak nitelendirilmesi gerektiğini belirtti. Asbaşkan Ogün Baysal, Türkiye spor camiasında etkinliği ile birlikte çok önemli spor şampiyonalarının Artvin’de bundan böyle gerçekleştirildiğine inandıklarına vurgu yaparak, spor turizminin de Artvin’in doğası ile de ülkemizin ender bir bölgesi olduğunu da ifade etti.

Ogün Baysal, ziyarette Mehmet Kocatepe’nin Belediye Başkanlığı’nın hayırlı olması temennisinde bulunmanın yanı sıra asıl ziyaret sebebini de açıkladı. Baysal, 16-17 Ağustos tarihlerinde Artvin’in çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacağı bilgisini vererek Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin ısrarları ile Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun sponsorluğunda Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nın bir ayağı olan Türkiye Endura Şampiyonası’nın Artvin’de düzenleneceği bilgisini verdi. Türkiye Endura Şampiyonası’nın Sancaktepe Motosiklet Kulübü ile Artvin Motosiklet Kulübü tarafından ortaklaşa düzenleneceğini açıklayan Ogün Baysal, Kafkasör Festivali esnasında da Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun bir stant açacağını ve de Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan sporculardan oluşan bir grubun da gösteri yapacağını da ifade etti.

Baysal; “Bu şampiyona Türkiye’de her yıl 6 etapta düzenleniyor. Bu yıl bir ayağının Artvin’de olmasını planladık. İnşallah el ele vererek güzel bir şekilde bu şampiyonanın altından kalkmayı düşünüyoruz. Gelecek yıldan itibaren de her yıl Türkiye Endura Şampiyonası’nı Artvin’de düzenlemeye devam edeceğiz. Ayrıca bu şampiyonayı federasyon olarak uluslararası bir düzeye getirmek istiyoruz. Bunu da başardığımız zaman Artvin’de Avrupa Motosiklet Şampiyonası’nı vererek bu ilde uluslararası bir şampiyona düzenleyeceğiz. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin katkıları ile bu şampiyonayı da alma şansımız yüksektir” diye konuştu.

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim ise “Türkiye Endura Şampiyonası’nın Artvin’de düzenlenmesinin ilimiz adına büyük bir tanıtım aracı olacağına belirterek el ele vererek Türkiye Endura Şampiyonası’nı başarıyla gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Artvin Motosiklet Kulübü Sözcüsü Ekrem Akbaş ise Artvin’de Türkiye Şampiyonası düzenleyecek olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek yeni kurulmuş bir kulüp olarak Artvin’de böylesi önemli bir sorumluluğun altına girmenin zorluğunu bildiklerini ancak başarıyla Türkiye Şampiyonası’nı gerçekleştireceklerine inandıklarını söyledi.

MEHMET KOCATEPE: TÜRKİYE ENDURA ŞAMPİYONASI’NI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİRİZ

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ise öncelikle kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmasından dolayı Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysal ile Sancaktepe Motosiklet Kulübü Başkanı Vedat Savaş’a teşekkürlerini sundu. Artvin’in önemi spor etkinliklerine imza atacağını seçim öncesinde söz olarak verdiklerini hatırlatan Başkan Kocatepe, Türkiye Motosiklet Şampiyonası’nın bir ayağı olan Türkiye Endura Şampiyonası’nın Artvin’de düzenlenmesinin bu sözlerini tutmuş olmanın bir sonucu olduğunu ifade etti. Başkan Kocatepe, Artvin’in bu tür etkinlikleri yapabilecek kabiliyete ve sorumluluğa sahip olduğunun altını çizerek uluslararası etkinlikleri de Artvin’de gerçekleştirebilmek için Türkiye şampiyonalarını bolca gerçekleştirerek deneyim kazanmak gerektiğini belirtti. Artvin Belediyesi olarak bütün imkanları ile bu tür etkinliklere destek vereceklerini vurgulayan Başkan Kocatepe, Artvin’de ekonomik canlılığın ve turizmin de bu tür etkinliklerin sayılarını arttırmaktan geçeceğini sözlerine ekledi.

Ziyaret Türkiye Endura Şampiyonası ve hazırlıklarına ilişkin konuların görüşülmesi ile son buldu. CİHAN

Yorumlar