Türkiye'deki Protein Tozu Markaları

Türkiye'de satışı yapılan whey protein tozu ürünlerinde hangi markalar faaliyet gösteriyor? İşte öne çıkan markalar

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'deki Protein Tozu Markaları

Sporcu beslenmesinde protein tozu en çok tercih edilen gıda takviyeleri arasında. Peki kullanımı her geçen gün yaygınlaşan protein tozu tercihinde hangi markalar öne çıkıyor? İşte Türkiye'de satışı yapılan whey protein tozu markaları ürünlerinde öne çıkan markalar:

Hardline Nutrition

Hardline Nutrition markası sektörde ilk Türk markası olarak öne çıkarken, ürettiği Hardline Whey 3 Matrix ürünü büyük beğeni topladı ve yıllar içinde vücut geliştirme sporcuları arasında sıkça tercih edilen bir ürün haline geldi. Markanın ayrıca Bipro ve Hipro protein ürünleri de bulunuyor.

Optimum Nutrition

Amerika merkezli optimum nutrition markası protein tozu pazarında en büyük paya sahip firmalardan biri. %100 Whey Gold serisi büyük beğeni toplayan markanın farklı aroma ve protein oranlarında ondan fazla çeşitte protein ürünü mevcut.

Weider

Sporcu besinleri pazarında 70 yıllık tecrübesi bulunan ve sektörün en eski markalarından olan Weider'in ürünleri yüksek protein oranı ve kilo aldırıcı ürünlere odaklanıyor. Türkiye'de en çok tercih edilen iki ürün ise Weider %100 Whey ve Weider Muscle Builder

Yorumlar