Türkiye Bisiklet Turu'nu Dünya Bisiklet Birliği'nin üyeleri de izliyor

Yarın İstanbul'da iki kıta arasında koşulacak İstanbul-İstanbul etabıyla tamamlanacak olan 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu Dünya Bisiklet Birliği (UCI) üst düzey yöneticileriyle takip ediyor.50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye...

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Bisiklet Turu'nu Dünya Bisiklet Birliği'nin üyeleri de izliyor

Yarın İstanbul'da iki kıta arasında koşulacak İstanbul-İstanbul etabıyla tamamlanacak olan 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu Dünya Bisiklet Birliği (UCI) üst düzey yöneticileriyle takip ediyor.

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur’unda bugüne kadar yaşanmayan ilklere bir yenisi daha eklendi. Dünya Bisiklet Birliği'nin (UCI) iki Asbaşkanı ve üç yönetim kurulu üyesi yarışta hazır bulunuyor.

Bugün koşulacak Kuşadası-İzmir etabını UCI yetkililerinden, Dünya Bisiklet Birliği Asbaşkanı David Lappartient, Avrupa Bisiklet Birliği Başkanı Dr. Mohamed Wagih Azzam, Dünya Bisiklet Birliği Asbaşkanı ve Afrika Bisiklet Konfederasyonu Başkanı, UCI Yönetim Kurulu üyeleri, Marian Stetina ve Artur Lopes de izleyecek.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu da bu yıl UCI Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş ve yapılan görev dağılımı sonucu Dağ Bisikleti Komisyon Başkanlığına getirilmişti.

CİHAN

Yorumlar