Türkiye Basketbol Federasyonu 55 yaşında

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), 55. kuruluş yılını kutluyor. 55. yıl kutlamaları ile ilgili resmi siteden bir açıklama yapan TBF Başkanı Turgay Demirel, "Dünya sıralamasında 7.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Basketbol Federasyonu 55 yaşında

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), 55. kuruluş yılını kutluyor.

55. yıl kutlamaları ile ilgili resmi siteden bir açıklama yapan TBF Başkanı Turgay Demirel, "Dünya sıralamasında 7. sırada bulunan Türk basketbolunun ülkemizin en başarılı spor dalı olmasının yanı sıra, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun FIBA tarafından 213 ülke federasyonu arasında en başarılı iki federasyondan biri olarak değerlendirildi." diyerek şu ifadeleri kullandı:

"55 yılda ulaşılan bu büyük başarıda, Türk basketbolu için bugüne kadar hizmet etmiş ve etmekte olan, basketbol sporunu seven ve destekleyen herkesin çok önemli bir payı var, bu başarıdan hep birlikte gurur duymalıyız. 2010 yılında büyük başarıyla düzenlediğimiz FIBA Erkekler Dünya Şampiyonası’ndan sonra 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası’na 27 Eylül - 5 Ekim 2014 tarihleri arasında ev sahipliği yapıyoruz.

Tüm bu başarılar TBF’nin 55. yılını çok daha anlamlı ve çok daha önemli hale getiriyor. Bu büyük başarıların gerçekleşmesine ve hedeflerimize ulaşmak için bizlere destek olan, katkı veren tüm birey ve kurumlara bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, Türkiye Basketbol Federasyonu olarak 55. yılımızı basketbol camiası ile birlikte özel bir yıl olarak kutlayacak olmanın heyecanını ve gururunu paylaşmak istiyoruz."
CİHAN

Yorumlar