Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası

- Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde devam eden ikinci etap karşılaşmalarında son 32'ye kalan sporcular mücadele ediyor

Google Haberlere Abone ol
Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın ikinci etap karşılaşmaları Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde devam ediyor.

Ürgüp Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda son 32'ye kalan bilardocular karşı karşıya geliyor.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nevşehir etabının sorunsuz ve güzel devam ettiğini söyledi.

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 1. etabının Antalya'da yapıldığını hatırlatan Ercan, aralık ayında Türkiye şampiyonunun belli olacağını aktardı.

Ercan, bilardoda sürpriz sonuçların yaşanabileceğine dikkati çekerek, "Semih Saygıner dünyanın kabul ettiği bir isim, bilardoda çok kuvvetli sporcularımız var. Her an yeni sürprizler olabilir. Biz de heyecanla maçların sonucunu bekliyoruz, umarım hak eden kazanır." diye konuştu.

Semih Saygıner ise ilk etapta Can Çapak’a karşı kaybettiğini belirterek, "Çok iyi bir performans gösterdi. İkinci etapta şampiyon olmak istiyorum, hazırlandım ama rakipler de güçlü." dedi.

İlk etabın şampiyonu Can Çapak da başarısını Ürgüp'te de sürdürmeyi amaçladığını kaydetti.

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın ikinci etap karşılaşmaları yarın düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

Yorumlar