Türkan'a Anakara'da yeni görev

Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Türkan, Türkiye Kayak Federasyonunda (TKF) yeni göreve atandı.19 Nisan 2014 tarihinde Ankara’da düzenlenen Türkiye Kayak Federasyonu'nun olağan genel kurulunda seçimleri kazanan Genel...

Google Haberlere Abone ol
Türkan'a Anakara'da yeni görev

Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Türkan, Türkiye Kayak Federasyonunda (TKF) yeni göreve atandı.

19 Nisan 2014 tarihinde Ankara’da düzenlenen Türkiye Kayak Federasyonu'nun olağan genel kurulunda seçimleri kazanan Genel Başkan Erol Yarar, yeni yapılanmasını ve yönetim kurulu ekibinde atamalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul Ataşehir Silince Otelde düzenlenen toplantıya katılan hemşerimiz ASKF Başkanı Kemal Türkan, Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Merkez Danışma Kurulu Üyeliğine atandı.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın da katıldığı toplantıda, ülkenin kayak sporu masaya yatırıldı. Muş’tan da ASKF Başkanı Kemal Türkan’ın katıldığı programda, Başkan Türkan Muş’un sporu ile ilgili brifing sundu.

Kendisine verilen görevi değerlendiren Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Türkan, düzenlenen toplantıyı şöyle değerlendirdi: "Muş hiçbir zaman hak etmediği yerde kaldı ve sayıklıyor. Muş, Erzurum, Bursa, Kayseri ve diğer çok sayıdaki kayak tesisi ile aynı değerde olmasını istiyoruz. Bizim Kayak merkezimizin fiziki konumu diğer tesislerden daha kullanışlı ve verimlidir. İlimizde yaklaşık 6 ila 7 ay arasında kış yaşıyoruz. Benim yeni seçilen kayak federasyonu üyelerinden ricam Muş’u unutmasınlar. Muş’ta kayak turizminin yaygın hale getirilmesini istiyoruz. Muş’taki gençlerimiz ve diğer vatandaşlarımızın kayak sporuna büyük bir merakı var. Fakat tesis sıkıntısından dolayı faaliyetlerini güçlükle yapmaya çalışıyorlar. Muş’ta kayak tesisinin modern bir hale gelmesi ile çok sayıda sporcunun derece alacağını düşünüyoruz. Ben bu konuda Ankara ile Muş arasında köprü olacağım. Beni bu göreve layık gören Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan ile TKF Genel Başkanı Erol Yarar’a teşekkür eder, şükranlarımı sunarım."

Türkiye Kayak Federasyonu yönetiminde Kemal Türkan ile beraber Ferhat Kalsın, Turgay Köse, Süleyman Yıldırım, Celal Şener, Fikret Yıldırım, Abbas Oğlağo ve Sait Çetin yer alıyor.

CİHAN

Yorumlar