Türk ve Tanzanya judo olimpik takımı ortak kamp yaptı

Dışişleri Bakanlığı'nın davetlisi olarak Samsun'a gelen Tanzanya Olimpik Judo Takımı, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ndeki (TOHM) Türk Judo Olimpik Takımı ile ortak antrenmanlarına başladı.Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü...

Google Haberlere Abone ol
Türk ve Tanzanya judo olimpik takımı ortak kamp yaptı

Dışişleri Bakanlığı'nın davetlisi olarak Samsun'a gelen Tanzanya Olimpik Judo Takımı, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ndeki (TOHM) Türk Judo Olimpik Takımı ile ortak antrenmanlarına başladı.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Tanzanya ekibini Samsun'da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu tür organizasyonlar iki ülke açısından da olumlu etkiler getiriyor. En başta iki farklı ülke birbirilerinin kültürlerini tanıyorlar. Diğer taraftan da spor anlamında birbirleri ile alışveriş yapıyorlar. Bu şekilde karşılıklı bir etkileşim meydana gelmiş oluyor. Ben ülkemize ve ilimize gelerek bizlere misafir olan Tanzanya Judo Ekibi'ne hoşgeldiniz diyor ve spor hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Tanzanya Judo Takımına antrenman esnasında Samsun TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu ve Antrenör Erdal Doğan eşlik etti.

CİHAN

Yorumlar