Türk aşçılar milli takımı İngiltere'den başarı ile döndü

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Öğretim Görevlisi Şef Emrah Köksal Sezgin yönetiminde Londra’da yapılan yemek yarışmasına katılan milli takım, 1 altın, 1 gümüş, 6 bronz ve 2 merit madalya kazandı. Londra’da her iki yılda bir...

Google Haberlere Abone ol
Türk aşçılar milli takımı İngiltere'den başarı ile döndü

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Öğretim Görevlisi Şef Emrah Köksal Sezgin yönetiminde Londra’da yapılan yemek yarışmasına katılan milli takım, 1 altın, 1 gümüş, 6 bronz ve 2 merit madalya kazandı.

Londra’da her iki yılda bir yapılan Hotelympia 2014 aşçılık yarışmasının bu yıl 36.'sı gerçekleştirildi. Yarışmaya Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Milli takımı 4 kişilik bir ekiple katıldı. Takım Direktörü ADÜ Öğretim Görevlisi Şef Emrah Köksal Sezgin yaptığı milli takım, 10 kategoride yarışan takım 1 altın, 1 gümüş, 6 bronz ve 2 merit madalya kazandı. Display ve canlı yarışmalarda ter döken Türk ekibi, özellikle canlı yarışmada yaptıkları sunumlarla büyük beğeni topladı. ADÜ Öğretim Görevlisi Ozan Güngör'ün de yer aldığı takımda ödüllerin 6'sını ADÜ öğretim görevlileri ülkemize kazandırdı.

Yarışmada dereceye giren ADÜ’ heyeti, Rektör prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’nu ziyaret ederek başarılarını paylaştı. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Birincioğlu, madalya kazanan ekibi kutladı ve yeni başarılar beklediklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar