Türk-Alman dostluğu için pedal çeviriyorlar

‘Etnik Kimliklerin Kardeşliği ve Dostluğu’ için Bursa’dan Erzincan’a kadar bisikletle gidecek olan sporcular, dostluk için pedal çevirmeye Bursa’dan başladı.Dünyaca ünlü kick boks şampiyonu Erzincanlı sporcu Gökhan Arslan, Almanya...

Google Haberlere Abone ol
Türk-Alman dostluğu için pedal çeviriyorlar

‘Etnik Kimliklerin Kardeşliği ve Dostluğu’ için Bursa’dan Erzincan’a kadar bisikletle gidecek olan sporcular, dostluk için pedal çevirmeye Bursa’dan başladı.

Dünyaca ünlü kick boks şampiyonu Erzincanlı sporcu Gökhan Arslan, Almanya ve Türkiye arasında barış ve dostluk köprüsü kurmak için Alman Serbest Mali Müşavir Möhl Christoph ile birlikte Bursa’dan Erzincan’a kadar bisikletle gidecek. Gökhan Arslan, Alman dostu Christoph Möhl ile birlikte Bursa’dan Erzincan’a uzanan bisiklet yolculuğu öncesinde Bursa’da Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık ile bir araya geldi. Bursa Erzincanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ‘Etnik Kimliklerin Kardeşliği ve Dostluğu’ için Bursa’dan Erzincan’a pedal çevirecek olan Arslan ve Möhl, Türk bayrağını Başkanvekili Karlık’tan teslim aldı. Karlık, “Türk - Alman dostluğuna katkı sağlayacak olan projeye imza attığınız için tebrik ediyorum. Duyarlı bir hareketin temelinde kardeşlik ve dostluk niyeti var. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Karlık, Bursa bıçağı hediye ettiği sporculara başarılar diledi.

Yorumlar