Tuna: Penaltıdan sonra Trabzonspor oyuna ortak oldu

Gaziantepspor Teknik Direktör Yardımcısı Tamer Tuna, Trabzonspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Tuna: Penaltıdan sonra Trabzonspor oyuna ortak oldu

Gaziantepspor Teknik Direktör Yardımcısı Tamer Tuna, Trabzonspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. 3 haftadır çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyleyen Tuna, haksız penaltıdan sonra Trabzon’un oyuna ortak olduğunu ama galibiyetle çıktıklarını ifade etti.

Oyuncuların inanılmaz bir değişim gösterdiğini belirten Tamer Tuna, “Bu değişimi daha önceki maçlarda analizini yaptığımızda ekip olarak açıkçası bunları bu kadar kısa sürede elde edeceğimizi düşünememiştik. Çok olumlu, pozitif yönde takımın artıları vardı, bunları çok çalıştık. 3 haftadır da bunlar üzerinde duruyoruz. Bunların karşılığını almak güzel. Haksız penaltıdan sonra Trabzon’un oyuna ortak oluşu vardı. Bunlar bizi olumsuz etkileyebilirdi. Ama oyuncularımız maç boyunca o konsantrasyonu, kafalarında hep oyunda tuttular. Bu konuda hepsine tekrar teşekkür ediyoruz.” açıklamalarına yer verdi.

Maçın yıldızlarından Traore, muhteşem bir galibiyet aldıklarını ifade etti. Gaziantepsporlu Serdar Özbayraktar ise maça golle başlamalarının kendilerini moral olarak yukarılara çıkardığını ve 2 haftadır süren galibiyet serilerini 3’çe çıkardıklarını ifade etti.

CİHAN

Yorumlar