Tugay Kerimoğlu'nun hayran olduğu Tolgay Arslan da Galatasaray'a geliyor

Tugay Kerimoğlu'nun hayran olduğu Tolgay Arslan da Galatasaray'a geliyor. Yabancıları Riera ve Amrabat'ı gönderen sezonu kapatan Bruma'yı kiralamaya çalışan sarı kırmızılıların gündeminde bu kez de Almanya'nın Hamburg takımında forma giyen Tolgay Arslan.

Google Haberlere Abone ol
Tugay Kerimoğlu'nun hayran olduğu Tolgay Arslan da Galatasaray'a geliyor

Tugay Kerimoğlu'nun hayran olduğu Tolgay Arslan da Galatasaray'a geliyor. Yabancıları Riera ve Amrabat'ı gönderen sezonu kapatan Bruma'yı kiralamaya çalışan sarı kırmızılıların gündeminde bu kez de Almanya'nın Hamburg takımında forma giyen Tolgay Arslan var.

Yaklaşık bir ay önce yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu, Mancini'ye verilen rapor doğrultusunda Hakan Çalhanoğlu'nu izlemek üzere Hamburg'a gitmişti. Maraton.com'un haberine göre Kerimoğlu, Hakan yerine 1990 doğumlu genç orta saha oyuncusu Tolgay Arslan'a hayran oldu. İki ayağını da çok iyi kullanabilen 23 yaşındaki futbolcu da Galatasaray'a gelmek istiyor. Kerimoğlu raporunda; 'Eğer Hamburg'tan bir oyuncu transfer edeceksek bu öncelikle Tolgay Arslan olmalı. Bu oyuncudan Galatasaray uzun yıllar yararlanabilir. İzlerken kendi gençliğimi görür gibi oldum. Yere çok sağlam basan, ikili mücadelelerde son derece güçlü olan bir oyuncu. Ayaklarına çok hakim' dediği öğrenildi.

Kerimoğlu'nu çok etkileyen ve kendine hayran bırakan Tolgay Arslan için kulübü 3 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Almanya U21 takımında da forma giyen Tolgay'ın da Türkiye ve Galatasaray'da oynamak istediğini bağlı olduğu menajerlik şirketi yetkilisi Ralf Kohr'eye de ilettiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine girişimlerini hızlandıran sarı kırmızılılar Hamburg takımıyla bonservis pazarlığı halinde.
CİHAN

Yorumlar