TT Arena'da temizleme işlemleri devam ediyor, nihai karar 13.00'te

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda dün oynanırken yoğun kar yüzünden hakem tarafından bugüne ertelenen Galatasaray-Juventus maçı için Türk Telekom Arena Stadı'nda kar temizleme işlemleri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
TT Arena'da temizleme işlemleri devam ediyor, nihai karar 13.00'te

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda dün oynanırken yoğun kar yüzünden hakem tarafından bugüne ertelenen Galatasaray-Juventus maçı için Türk Telekom Arena Stadı'nda kar temizleme işlemleri devam ediyor. Hakem, temsilci ve gözlemciler toplantı yaptı ve kararın 13.00'te açıklanacağı belirtildi.

Dün 21.45'te başlayan ve mücadelenin 31. dakikası oynanırken yoğun kar nedeniyle çizgilerin kapanması üzerine maçın Portekizli hakemi Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia tarafından ertelenen karşılaşma kaldığı yerden devam edecek. Hakem Garcia, takım kaptanları ve teknik ekibin 20 dakika süren toplantısı ve Nyon'daki UEFA merkezindeki yetkililerle yapılan tele konferans sonrası önce bugün saat 14.00 ardından da 15.00'de açıklanan karşılaşma için saha çalışmaları da yoğun şekilde devam ediyor.

Öte yandan UEFA yetkilileri ve karşılaşmanın hakemleri yaklaşık bir saat sonra Türk Telekom Arena Stadı'na gelerek incelemelerde bulunacak. UEFA heyeti ve hakemin vereceği karara göre maçın akıbeti belli olacak.



CİHAN

Yorumlar