TSYD: Türk milletinin başı sağolsun

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkez Yönetim Kurulu imzası ve 'Türk milletinin başı sağolsun' başlığı ile yaptığı açıklamada Soma'da yaşanan maden faciasından duluyan üzüntüye vurgu yapıldı.Yapılan açıklamada, yaşanan...

Google Haberlere Abone ol
TSYD: Türk milletinin başı sağolsun

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkez Yönetim Kurulu imzası ve 'Türk milletinin başı sağolsun' başlığı ile yaptığı açıklamada Soma'da yaşanan maden faciasından duluyan üzüntüye vurgu yapıldı.

Yapılan açıklamada, yaşanan maden faciası nedeniyle a hayatını kaybedenlere rahmet dilenirken, "Yüreklerimize kor ateşi gibi düşen, Soma'daki maden kazası, hepimizi çok derin üzüntülerle karşı karşıya bırakmıştır." ifadelerine yer verilerek, şöyle denildi:

"Bu kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Yerin metrelerce altında hâlâ daha kurtarılmayı bekleyen madenci kardeşlerimizden mutlu haber almak, en büyük tesellimiz olacaktır. Bir daha böyle kazaların olmamasını temenni ederken, Türk insanının, bu olayda kenetlenmesini ve yüreği yanan ailelere destek olmasını dileriz."

CİHAN

Yorumlar