Trakya Okullararası Voleybol Turnuvası ilginç maçlara sahne oldu

Trakya Bölge Okullararası Voleybol Turnuvası kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Kırklareli Fatih Kolej'i Spor Salonu'nda düzenlenen ve Kırklareli, Tekirdağ, Lüleburgaz, Çorlu Fatih kolejleri ile Edirne Serhat Koleji'nin katıldığı turnuvada Lüleburgaz.

Google Haberlere Abone ol
Trakya Okullararası Voleybol Turnuvası ilginç maçlara sahne oldu

Trakya Bölge Okullararası Voleybol Turnuvası kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Kırklareli Fatih Kolej'i Spor Salonu'nda düzenlenen ve Kırklareli, Tekirdağ, Lüleburgaz, Çorlu Fatih kolejleri ile Edirne Serhat Koleji'nin katıldığı turnuvada Lüleburgaz Fatih Koleji voleybol takımı Trakya birincisi oldu.

Veliler ve öğrencilerden oluşan taraftarların desteği ile oynanan maçlarda finalde Lüleburgaz Fatih Koleji Kırklareli Fatih Koleji'ni 25-18 ve 25-20'lik setlerle 2-0 mağlup ederek birinci oldu.

Kırklareli Fatih Kolej'i Müdürü Muharrem Akbulut, ''Bu tür turnuvaların öğrencilerimize sporu sevdirme açısından çok önemli. Spor, hayatımızın her alanında olmalı çünkü, her çocuğun sağlıklı bir büyüme ve gelişim gösterebilmesi için spor yapmalı.'' dedi.

Akbulut, ''Bu tür turnuvalarla öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşmasını, okullararası dostlukları pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu tür organizasyonlar sayesinde yeni arkadaşlık bağlarının kurulması, yeni dostlukların oluşması ve öğrenci başarısının artmasını amaçlıyoruz. Bu durum öğretmenlerimizin işini daha da kolaylaştırıyor. Böylesi sportif etkinlikleri önümüzdeki dönemde de gerçekleştirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Turnuvanın organizasyonunu üstlenen Kırklareli Fatih Koleji Halkla İlişkiler Müdürü ve Beden Eğitimi Zümre Başkanı Osman Geniş ve Beden Eğitimi Öğretmeni Bahar Sevim ise çok başarılı bir organizasyon yaşadıklarını söylediler.

Zümre Başkanı Osman Geniş, ''Öğrencilerimiz ile bir buçuk iki ay çalışma şansımız oldu ve çok kısa zaman olmasına rağmen çok iyi mücadele gösterdiler. Hepsini canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyorum.'' dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Bahar Sevim ise yapılan maçların öğrencilerini birbirlerine daha da kaynaştırdığını belirtirken, "Bu tür organizasyonlar öğrenciler için hem bedenen hem de ruhen büyük katkı sağlıyor. Gençler hem enerjilerini spor yaparak harcıyorlar hem de kötü alışkanlıklardan uzak kalıyorlar. Bize destek olan okul müdürlerimize ve ailelere çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Lüleburgaz Fatih Koleji Müdürü Salim Kaplan da şampiyon olan öğrencilerini teker teker tebrik ederken, başarılarının büyüyerek devam etmesini istedi.
CİHAN

Yorumlar