Trakya Birlik Spor Kulübü kadrosunu güçlendirdi

- Kulüp Başkanı Yücel: - ''Kadromuzu başpehlivan Mecit Yıldırım ve başaltı pehlivanı Mustafa Cebeci ile güçlendirdik. Trakya Birlik Spor Kulübü olarak sadece minderde değil yağlı güreşlerde de kulüp olarak en iyisini yapmanın peşindeyiz''

Google Haberlere Abone ol
Trakya Birlik Spor Kulübü kadrosunu güçlendirdi

EDİRNE (AA) - Trakya Birlik Spor Kulübü başpehlivan Mecit Yıldırım ile başaltı pehlivanı Mustafa Cebeci’yi kadrosuna kattı.

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel yaptığı yazılı açıklamada, Trakya Birlik Spor Kulübü bayan güreşinde Türkiye'nin göz bebeği konumu da olduğunu belirtti.

2016 Rio Olimpiyatlarında Türkiye'yi kulüplerinin sporcuları olan Elif Jale Yeşilırmak, Hafize Şahin, Yasemin Adar ve Bedia Gün temsil edeceği aktarılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Kulübümüz ve ülkemiz adına bu büyük bir sevinç kaynağıdır. Trakya Birlik Spor Kulübü Güreş konusunda bayanlarda ne kadar iddialıysa erkeklerde de iddialıdır. 2016-2017 yılında Büyük Erkekler Serbest Güreş 1 Liginde mücadele edeceğiz mevcut kadromuzu başpehlivan Mecit Yıldırım ve Başaltı Pehlivanı Mustafa Cebeci ile güçlendirdik.Trakya Birlik Spor Kulübü olarak sadece minderde değil yağlı güreşlerde de kulüp olarak en iyisini yapmanın peşindeyiz, Pehlivanlarımız yapılacak olan Yağlı Güreşlerde Kulübümüzü ve Edirne'yi temsil edeceklerdir inşallah 655.Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde en iyi dereceleri alarak bizleri gururlandıracaklardır.''

Yorumlar