Trabzonspor'un gençlerine teklif yağıyor

Süper Lig’de devre arasının başlamasıyla özellikle forvet ve orta sahaya takviye için arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da, bazı oyunculara da transfer tekliflerinin geldiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'un gençlerine teklif yağıyor

Süper Lig’de devre arasının başlamasıyla özellikle forvet ve orta sahaya takviye için arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da, bazı oyunculara da transfer tekliflerinin geldiği öğrenildi. Bu futbolcuların başında da bir süredir forma şansı bulamayan ve devre arasında takımdan ayrılacağı konuşulan tecrübeli savunma oyuncusu Giray Kaçar’ın geldiği bildirildi. Giray’ın yanı sıra Soner Aydoğdu, Aykut Akgün ve Emre Güral ile sezon başında 1461 Trabzon takımından alınan Caner Osmanpaşa ve Abdülkadir Özdemir’in geldiği ifade edildi. Bordo-mavili yönetimin, yapılacak yeni transferlerin durumuna göze alarak kulüp menfaatleri doğrultusunda cazip bir teklif geldiği taktirde bu oyuncuların bazılarını bonservisi ile satabileceği, bazılarını ise tecrübe kazanmaları için kiralamayı planladığı kaydedildi.

    Yabancı sınırlaması nedeniyle sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan oynadıkları maçlarda ise iyi performans gösteremeyen Alanzinho ve Janko’ya da teklifler olduğu dile getirildi. Bordo-mavili yönetim, kulüp buldukları taktirde gitmelerine izin verileceği söylenen oyuncuları da kulüp menfaatleri doğrultusunda elden çıkartılmanın hesaplarını yapıyor. Trabzonspor’un teknik kurmaylarının da 2 oyuncunun da satılması için yönetime rapor verdiği öğrenildi.
CİHAN

Yorumlar