Trabzonspor'un CEO'su Gürdal, isim vermedi Halilhodžić'i işaret etti

Trabzonspor Kulübü'nün CEO'su Burak Gürdal, yeni sezonda çalışacakları teknik direktörle anlaşma yaptıklarını ve 13 Temmuz'da ekibiyle birlikte Trabzon'a geleceğini söyledi.Bordo mavili kulübün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'un CEO'su Gürdal, isim vermedi Halilhodžić'i işaret etti

Trabzonspor Kulübü'nün CEO'su Burak Gürdal, yeni sezonda çalışacakları teknik direktörle anlaşma yaptıklarını ve 13 Temmuz'da ekibiyle birlikte Trabzon'a geleceğini söyledi.

Bordo mavili kulübün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevaplayan CEO Burak Gürdal, Trabzonspor'un teknik direktör sorununu çözdüğünü söyledi. Yeni anlaştıkları teknik adamın şuan Brezilya'da devam eden FIFA 2014 Dünya Kupası'nda bir milli takımın başında olduğunu belirten Gürdal, isim vermedi ama daha önce Trabzon'da görev yapan bir teknik adam diyerek Bosna Hersekli Vahid Halilhodžić'i işaret etti.

Gürdal, basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen isim zikretmezken, "Şuan Brezilya'da bir milli takımla Dünya Kupası mücadelesi veriyor. 13 Temmuz'da kendi ekibiyle birlikte Trabzon'a gelecek." dedi.

Basın mensuplarının 'kendi ekibiyle geleceğine göre Hami Mandıralı bu teknik kadroda yer alamayacak mı?' sorusuna ise Gürdal, bunun kararını gelecek olan yeni teknik direktörün vereceğini söyledi.

CİHAN

Yorumlar