Trabzonsporlular, 'Temiz fubol' eylemi yaptı

Trabzonsporlu bir grup taraftar, 3 Temmuz 2011'den itibaren şike ve teşvik iddiaları ile ilgili yaşananları protesto ederek Taksim Tünel'de pankart açtı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonsporlular, 'Temiz fubol' eylemi yaptı

Trabzonsporlu bir grup taraftar, 3 Temmuz 2011'den itibaren şike ve teşvik iddiaları ile ilgili yaşananları protesto ederek Taksim Tünel'de pankart açtı. Taraftarlar, “3 Temmuz süreci, Türk futbolundaki pislikleri ortaya döktü.” diyerek 'Temiz futbol' eylemi yaptı.

Yeşil Sahada da Adalet Platformu tarafından Taksim Tünel'de düzenlenen gösteride yer alan bir grup bordo-mavili taraftar, pankartlar açarak Trabzonspor'un, Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonu şampiyonu olarak ilan edilmesini istedi. Taraftalar ‘Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun’, ‘Paraya karşı emeğin savaşı’ yazılı pankartlar açtı.

Trabzonsporlu bir taraftar, “95 haftadır meydanlardayız. 3 Temmuz süreci, Türk futbolundaki pislikleri ortaya döktü. 3 Temmuz, ülkemiz insanlarını 3’e böldü. Satın alanlar, satın alınanlar ve bizler. Satın alanlarla satın alınanlar şu an hayatlarından memnunlar. Türk futbolunun aslında adil bir oyun olmadığı hepimizin malumu. 1. Etik Kurulu raporuyla birlikte her şeyin ne olduğu açıkça belliydi zaten. Disiplin kurulunda sembolik cezalar alındı. Mücadelemiz daha sonra devam etti. Yargıtay’da haklılığımız tescillendi. 95 haftadır ülkenin değişik yerlerinde eylemlerimiz devam ediyor.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar