Trabzonsporlu taraftarlardan MHK Başkanı Alp'e tepki

Trabzonsporlu taraftarlar, Merkez Hakem Kurulu(MHK) bölge değerlendirme toplantısına katılmak üzere Trabzon’a gelen MHK Başkanı Zekeriya Alp’e tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonsporlu taraftarlardan MHK Başkanı Alp'e tepki

Trabzonsporlu taraftarlar, Merkez Hakem Kurulu(MHK) bölge değerlendirme toplantısına katılmak üzere Trabzon’a gelen MHK Başkanı Zekeriya Alp’e tepki gösterdi. Alp'i havalimanı çıkışında bekleyen 2 taraftar, "Galatasaray maçından sonraki akşam vicdanen rahat uyuyabildiniz mi?" diye bağırdı.

MHK bölge değerlendirme toplantısı için öğle saatlerinde Trabzon'a gelen MHK Başkanı Zekeriya Alp ve beraberindekilere VIP çıkışında bekleyen 2 Trabzonspor taraftarı tepki gösterdi.

Taraftarlar, Alp'in aracına bindiği sırada, "Zekeriya bey, Galatasaray maçından dolayı vicdanen rahat mısınız?, Galatasaray maçından sonraki akşam vicdanen rahat uyuyabildiniz mi?, Yeter bu kadar oynanan oyunlar, yeter. İstifa eden, istifa." şeklinde bağırdı.

Trabzon bölgesi hakemlerinin de aralarında bulunduğu heyet tarafından karşılanan Alp, 20'ye yakın polisin güvenlik önlemi altında havalimanından çıktı ve araçla toplantının yapılacağı Zorlu Grand Hotel'e otele gitti.

Alp, burada basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, İstanbul ve Gaziantep’ten sonra bölge toplantılarının üçüncüsünü Trabzon’da yapmak için geldiğini belirtti.

Alp, "Özel bir gündem maddesi yok. Dertlerimizi problemlerimizi nasıl daha iyiye getirebilirizin bir toplantısı bu. Sıkıntılarımız, problemlerimiz arkadaşlarımızla buradagörüşüp, tartışın sonuçlandırmak için konuşacağız." ifadelerini kullandı.

Alp, bir basın mensubunun taraftarların havalimanındaki tepkisini hatırlatması üzerine ise, "Ben görmedim." dedi.

CİHAN

Yorumlar