Trabzonsporlu Gökhan'a Karadenizliler'den sıcak karşılama

Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Karadeniz, memleketi Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Karadenizliler Derneği tarafından yemekle ağırlandı.Trabzonspor'un, 4 yıllığına kadrosuna kattığı golcü isim Gökhan Karadeniz, Karacabey Karadenizliler...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonsporlu Gökhan'a Karadenizliler'den sıcak karşılama

Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Karadeniz, memleketi Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Karadenizliler Derneği tarafından yemekle ağırlandı.

Trabzonspor'un, 4 yıllığına kadrosuna kattığı golcü isim Gökhan Karadeniz, Karacabey Karadenizliler Derneği tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı.

Bir pidecide düzenlenen yemeğe annesi Nerman ve babası Seyfettin Karadeniz'le birlikte katılan Gökhan, "Altınordu'da sergilediğim performansımı artırarak Trabzonspor'da elimden gelenin en iyisini yaparak takımımın şampiyonluğu için ter dökeceğim. Ondan sonraki en büyük hedefim ise Milli Takım'da yer almak. Umarım bunu da başarıp sizlere büyük bir gurur yaşatırım." dedi.

Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Feti Toprak da, Gökhan Karadeniz'in Trabzonspor'a transfer olması nedeniyle dernek olarak böyle bir yemek düzenlediklerini söyleyerek, "Her zaman Gökhan'ın destekçisi olacağız. Altınordu'da gösterdiği başarıyı Trabzonspor'da da göstereceğine inanıyoruz. Kendisine bol gollü ve başarı dolu bir sezon diliyoruz." şeklinde konuştu.

Yemeğin ardından Gökhan Karadeniz, Dernek Başkanı Osman Bektaş'a Trabzonspor forması hediye ederken, Bektaş da kendisine çiçek takdim etti.

2,7 MİLYONA TRAFNSFER OLMUŞTU

Karacabeyspor alt yapısından yetişen Gökhan Karadeniz, 2013-2014 sezonunda Altınordu'daki performansıyla birçok kulübün dikkatini çekmeyi başarmış, zorlu futbol yolculuğunda bu sezon Altınordu'da sergilediği performansla 2,7 milyon lira karşılığında Trabzonspor'a transfer olmuştu.

CİHAN

Yorumlar