Trabzonsporlu futbolculardan kreş ziyareti

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, futbolculardan Emre Güral ve Yusuf Erdoğan ile birlikte bir kreşi ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonsporlu futbolculardan kreş ziyareti

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, futbolculardan Emre Güral ve Yusuf Erdoğan ile birlikte bir kreşi ziyaret etti. Çocuklar tarafından coşkuyla karşılanan futbolcular, minik hayranları ile bol bol fotoğraf çekildi. Hami Mandıralı, minik çocuklarla, “Bordo-mavi en büyük Trabzon” sloganı attı.

BOSİNGWA’DAN YALANLAMA

Trabzonspor’un Portekizli futbolcusu Jose Bosingwa, izinli olduğu günlerde ağzından yazılan bir röportajı yalanladı. Bosingwa, kulüp sitesinden yaptığı açıklamada, “İzinli olduğum, Türkiye sınırları içinde olmadığım 25 Mart 2014 Salı günü yayınlanan bir gazetede, benim ağzımdan bazı açıklamalar yayınlanmıştır. Bu açıklamalar tamamı ile gerçek dışıdır. Bırakın Türkiye’de, kendi ülkem Portekiz’de de, İngiltere’de de hiçbir medya kuruluşuna açıklama yapmadım. Baştan sona hayal ürünü olan bu haberi yapanlarla ilgili avukatlarım hukuki işlemlere başlamıştır.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar