Trabzonsporlu futbolcular, maden işçilerini unutmadı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in son haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı MP Antalyaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Bordo-mavili futbolcular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan idman sonrası...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonsporlu futbolcular, maden işçilerini unutmadı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in son haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı MP Antalyaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Bordo-mavili futbolcular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan idman sonrası Soma’daki maden kazasında vefat eden işçiler için saygı duruşunda bulundu.

    Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Onur ile izin alarak ülkesine giden Bamba, sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Bosingwa, Henrique, Janko ve Aykut Demir katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Özer Hurmacı ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Ancak ağrıları devam eden Özer, antrenmanın ardından hastaneye MR çekilmeye gitti. Aykut’un Antalyaspor maçına yetişme ihtimalinin düşük olduğu, Özer’in ise durumunun belirsizliğini koruduğu bilgisi verildi.

MADENCİLER İÇİN SAYGI DURUŞU

İzinsiz olarak ülkesine giden Florent Malouda ve kadro dışı bırakılan Gustavo Colman’ın da olmayışı nedeniyle 8 eksikle çalışan Trabzonsporlu futbolcular, koşunun ardından pilates topuyla egzersiz yaptı. İdman, yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Bordo-mavililer, antrenmanın ardından ise orta sahada toplanarak Soma’daki maden kazasında vefat eden işçiler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

DİYARBAKIR’DAN BU KEZ BÜYÜKLER GELDİ

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine tamamı Trabzonspor taraftarı olan 120 hale Bağacık köyünde 15 öğrenciden sonra bu kez de 45 kişilik yetişkinlerden oluşan bir grup, Trabzon’a geldi. Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği’nin katkılarıyla Trabzon'a getirilen 45 kişi, kulübü ziyaret ettikten sonra takımın antrenmanını izledi. Bordo-mavili futbolcularla fotoğraf çekilen grup, teknik sorumlu Hami Mandıralı’yla da bir süre sohbet etti. Bu sırada Diyarbakırlı bir Trabzonspor taraftarı Olcan Adın’ın yanına giderek, “Takımda kalmanı çok istiyoruz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar