Trabzonsporlu futbolcu Malouda, hakkındaki iddiaları yalanladı

Trabzonsporlu yıldız futbolcu Florent Malouda, maddi sorunlar nedeniyle kulübü UEFA’ya şikâyet edeceği iddialarını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonsporlu futbolcu Malouda, hakkındaki iddiaları yalanladı

Trabzonsporlu yıldız futbolcu Florent Malouda, maddi sorunlar nedeniyle kulübü UEFA’ya şikâyet edeceği iddialarını yalanladı. Kulüple arasında hiçbir sorunun olmadığını savunan Malouda, bu tür haberleri yapanlar hakkında hukuki işlem başlatacağını belirtti.

Yaşadığı sakatlığın ardından son haftalardaki formsuzluğu nedeniyle bir süredir kadroya alınmayan tecrübeli futbolcu, hakkındaki iddialarla ilgili kulüp sitesinden açıklama yaptı. Trabzonspor kulübü ile maddi sıkıntılar yaşadığı ve bu konu ile ilgili UEFA’ya kulübü şikâyet edeceğine ilişkin haberlerin yoğunlaşması nedeniyle açıklama yapma zorunluluğu hissettiğini ifade eden Malouda, şöyle konuştu:

"Benim Trabzonspor ile transfer görüşmem sayın başkanımızın sayesinde sadece 15 dakika sürmüştür. Yapılan bu haberler benimle ilgili bir gerçeğin de unutulduğunu gösteriyor. Benim kariyerim boyunca oynadığım hiçbir kulüple maddi konular hakkında bir gerginliğim olmamıştır. Trabzonspor kulübü ile yaptığım kontratı Avrupa'da istediğim her kulüple yapabilirdim. Tüm bu şartlara rağmen başkanımızın gerçekleştirmeyi düşündüğü proje için Trabzonspor’u seçtim. Kulübüm ile hiçbir konuda sıkıntım yok. Yapılan bu haberler tamamı ile yalandır. Bu haberleri yapanlar ile ilgili avukatlarımı harekete geçirdim. Taraftarlarımızdan bu haberlere itibar etmemelerini rica ediyorum."
CİHAN

Yorumlar