Trabzonsporlu Emre, Fenerbahçe maçında yok

Sabah antrenmanı öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Emre Güral ile ilgili açıklamada bulunan Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan ve Kulüp Doktoru Hakan Bozdoğan, futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, kalpteki ritm bozukluğunun.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonsporlu Emre, Fenerbahçe maçında yok

Sabah antrenmanı öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Emre Güral ile ilgili açıklamada bulunan Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan ve Kulüp Doktoru Hakan Bozdoğan, futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, kalpteki ritm bozukluğunun yeni olmadığını söyledi.

    Basın Sözcüsü Aslan, "Bu rahatsızlık kendisinde daha önce de görülmüş. Ancak o dönemde doktorları, çok ciddi bir sorun olmadığını, oynayabileceğini söylemişti. Bu sabah aynı rahatsızlık ortaya çıkınca hastaneye kaldırdık. Şimdilik ilaç tedavisi uygulanıyor. Yarına kadar toparlamasını bekliyoruz. Genel durumu iyi. Bilinci açık. İletişimde sorun yok. Tedaviye olumlu cevap alırsak yarın hastaneden çıkarabiliriz. Ama Fenerbahçe maçında olmayacak."dedi.

    Sözcüsü Aslan, bir gazetecinin sorusu üzerine Emre'nin futbol hayatının bitmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını, ritm bozukluğuyla yaşayan yüzlerce, binlerce insanın hatta futbolcunun olduğunu ifade etti.

    Kulüp doktoru Hakan Bozdoğan ise Emre'nin yoğun bakıma müşahade amacıyla alındığını, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. CİHAN

Yorumlar