Trabzonspor'dan engelli taraftarlara anlamlı organizasyon

- Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Saral: "Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor müsabakasında, 61 engelli kardeşimizi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan maça davet ettik"

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'dan engelli taraftarlara anlamlı organizasyon


TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Türkiye'nin dört bir tarafında bulunan bordo-mavi renklere aşık 61 engelli taraftarı, hafta sonunda Akhisar Belediyespor ile yapacakları maça davet ettiklerini söyledi.

Saral, yaptığı açıklamada, "Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor müsabakasında, 61 engelli kardeşimizi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan maça davet ettik. Amacımız ülkenin dört bir tarafında bulunan bordo-mavili renklere aşık engelli kardeşlerimizi bir araya getirerek, Trabzonspor'un sosyal etkinliklerine destek vermek ve engelli kardeşlerimize biraz olsun moral vermek." ifadelerini kullandı.

Bu organizasyonun Trabzonspor'un uhdesinde olduğunu ancak sponsorluğu kendisinin üstlendiğini belirten Saral, şunları kaydetti:

"Cezalıyım maça giremeyeceğim ama engelli kardeşlerimizle yemek yedikten sonra hep beraber formalarımızla ve kaşkollarımızla Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na gideceğiz. Onları maça uğurlayacağız. Şikesiz ve engelsiz futbol için birlikte olacağız. Türkiye'nin dört bir tarafından, Mardin'den, Malatya'dan, Hakkari'den, Bursa'dan, İstanbul'dan her yerden gerçekten engelli kardeşlerimizle Trabzonspor'un birlikteliği için bir araya geleceğiz. Türk futboluna önemli bir mesaj vermeyi hedefliyoruz. Engelsiz taraftarlarımızı da topyekün Akhisar Belediyespor maçına davet ediyoruz."


Yorumlar