Trabzonspor'dan ayrılan Alanzinho Balıkesirspor'da

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'da yönetim, Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in kadroda düşünmediği Alanzinho'yu kadrosuna kattı.Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Alanzinho ile 2 yıllık anlaşma...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'dan ayrılan Alanzinho Balıkesirspor'da

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'da yönetim, Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in kadroda düşünmediği Alanzinho'yu kadrosuna kattı.

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Alanzinho ile 2 yıllık anlaşma sağladıklarını belirtirken, Sercan Yıldırım transferi ile ilgili çıkan haberlerin ise doğru olmadığını söyledi. NTVSpor'un haberine göre Süper Lig'e bu sezon yükselen Balıkesirspor'da transfer çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Kırmızı beyazlılar son olarak Trabzonspor'un eski oyuncusu Alanzinho'yu 2 yıllığına renklerine bağladı.

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Alanzinho'nun transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem transfer çalışmalarına hem de yeni sezon hazırlıklarına başladık. Bolu'da kamp yaparak yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz." dedi.

ALANZİNHO, TAKIMIN BOLU KAMPINA KATILDI

Başkan Aktürk, yeni transferleri Alanzinho'nun kalitesinin herkes tarafından bilindiğini de belirterek, "Trabzonspor ile yollarını ayıran yıldız futbolcu Alanzinho, Bolu'ya gelerek Balıkesirspor'un kampına katıldı. Sağlık kontrolünden geçecek olan Alanzinho ile 2 yılık sözleşme imzalayacağız." dedi.

Bu arada Başkan Aktürk, Sercan Yıldırım'ın Balıkesirspor'a transferi ile ilgili çıkan transfer haberlerin de doğru olmadığını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar