Trabzonspor'dan anlamlı ziyaret

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, gelecek sezonun planlaması için yönetime transfer raporu sundu. Gelecek sezon takımın başında kalıp kalmayacağı belli olmayan genç teknik adam, takıma forma için savaşacak oyuncuların gerekli olduğunu...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'dan anlamlı ziyaret

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, gelecek sezonun planlaması için yönetime transfer raporu sundu. Gelecek sezon takımın başında kalıp kalmayacağı belli olmayan genç teknik adam, takıma forma için savaşacak oyuncuların gerekli olduğunu vurguladı.

    Trabzonspor’da teknik sorumlu Hami Mandıralı, futbolculardan Zeki Yavru ve Yusuf Erdoğan ile Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Uygulama Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Mandıralı ve futbolcular, eğitim gören özel bakıma muhtaç çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenen genç futbolcu Yusuf, onlarla bordo-mavi diyerek karşılıklı çocuklarla tezahürat yaptı. Minik öğrencilere çeşitli hediyeler veren Mandıralı ve futbolcular, öğrencilerle daha sonra fotoğraf çekildikten sonra okuldan ayrıldı.

MANDIRALI’DAN YÖNETİME RAPOR

Bu arada, teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın gelecek sezonla ilgili transfer planlaması için yönetime bir rapor sunduğu belirtildi. Kendi durumu da belirsizliğini koruyan genç teknik adam, raporunda “Bu takıma forması için savaşacak oyuncular lazım. Doymuş oyuncuların takıma katkısı daha az oluyor. Burayı benimseyecek, bu forma için gerekirse tekmeye kafa atacak oyuncularla başarı gelir. Bu tür oyuncuları bulup, takıma kazandırmalıyız.” dediği öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar