Trabzonspor'da, Zokora ve Colman kadro dışı bırakıldı

Trabzonspor’da, Gustavo Colman ve Didier Zokora, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın raporu doğrultusunda süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da, Zokora ve Colman kadro dışı bırakıldı

Trabzonspor’da, Gustavo Colman ve Didier Zokora, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın raporu doğrultusunda süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Florent Malouda'nın durumunun ise Mandıralı ile yapacağı görüşme sonrası netlik kazanacağı belirtildi.

Teknik heyet ve yönetimle görüşmeden sezon ortasında düğün tarihi alan ve geçtiğimiz hafta perşembe İstanbul'da evlenen Fildişi Sahilli tecrübeli futbolcu Didier Zokora ve düğüne izinsiz olarak giden Arjantinli Gustavo Colman, disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakıldı. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, geçtiğimiz hafta yaşanan olayın ardından yaptığı açıklamada, “O arkadaşlar önce benim ve takım arkadaşlarının gönlünü kazanacaklar.” demişti.

MALOUDA’NIN DURUMU BELİRSİZ
Performansı nedeniyle uzun süredir kadroya giremeyen ve ailevi gerekçelerle de 2 haftadır ülkesinde bulunan ve dün akşam Trabzon’a dönen yıldız futbolcu Florent Malouda’nın da kadro dış kalabileceği belirtildi. Malouda ile ilgili kararın teknik patron Hami Mandıralı ile yapacağı görüşmenin ardından verileceği öğrenildi.

Gustavo Colman gibi Zokora'nın düğününe izinsiz olarak katılan Paulo Henrique ise Hami Mandıralı ve takım arkadaşlarından özür dilemiş, Gençlerbirliği maçında da kadroya alınmıştı.

CİHAN

Yorumlar