Trabzonspor'da yönetim kurulu üyesi Kara, görevinden istifa etti

Fenerbahçe maçında yaşanan olayların şokunu yaşayan Trabzonspor’da, bir şok haber de yönetim kurulundan geldi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da yönetim kurulu üyesi Kara, görevinden istifa etti

Fenerbahçe maçında yaşanan olayların şokunu yaşayan Trabzonspor’da, bir şok haber de yönetim kurulundan geldi. Bordo-mavili kulübün stadyum, amatör branşlar ve taraftarlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Engin Kara, görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Trabzonspor’un ezilmesini istemediği için bu kararı aldığını söyleyen Kara, yönetim kurulu üyeliği hariç, sorumlu bulunduğu görevlerden istifa ettiğini kaydetti. Daha sonra tüm gerçekleri açıklayacağını ifade eden Kara, "Trabzonspor'un bu durumda olmasında katkısı olanlara karşı çıktığım, Trabzonspor'un ezilmesini istemediğim ve bu şehrin bunları hak etmediğini düşündüğüm için bu kararı aldım. Kukla bir yönetici olmadığım için görevimi bıraktım." dedi.

Trabzonspor'da daha önce İrfan Coşkun, Osman İlyas, Yaşar Aşçıoğlu, ve Çetin Kansız yönetim kurulu üyeliğinden, Sebahattin Çakıroğlu ise görevlerinden istifa etmişti. Çakıroğlu, dünkü maç sonra yaptığı açıklamada da geçtiğimiz hafta içerisindeki açıklamaları ile şehri gerdiğini iddia ettiği Vali Abdil Celil Öz ve o açıklamalardan 2 gün sonra Vali Öz’e kulüp onur üyelik belgesi veren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun istifa etmesi gerektiğini söylemişti.
CİHAN

Yorumlar