Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Trabzonspor, bugün yaptığı ikinci antrenmanla çalışmalarına devam etti. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana izinsiz olarak takıma katılmayan...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Trabzonspor, bugün yaptığı ikinci antrenmanla çalışmalarına devam etti. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana izinsiz olarak takıma katılmayan Bamba ile sağlık kontrolüne giden Onur, Malouda, Bourceanu, Bosingwa, Colman, Zeki Ayvaz ve Fatih katılmadı. Tecrebil hoca, idman öncesi sahada talebeleriyle yaklaşık yarım saat süren bir toplantı yaptı. İki grup halinde koşu ile başlayan antrenman kondisyon yüklemesi şeklinde geçti. Sıcak havda futbolcularına saha çevresinde yaklaşık 30 tur attıran Boşnak teknik adamın kendisinin de 22 tur atması dikkat çekti.

    Bu arada, dün olduğu gibi bugünkü idmana da izinsiz olarak katılmayan Bamba için noter tespiti yaptırıldı. Teklif gelmesi halinde satılması planlanan tecrübeli futbolcunun bu tavrının teknik direktör Halilhodzic’i iyice kızdırdığı öğrenildi. Bu tür disiplinsizliklere tahammülü olmayan tecrübeli hocanın, Bamba’yı tamamen gözden çıkarttığı belirtildi.

COLMAN VE MALOUDA’YA TEKLİFLER VAR

Öte yandan, geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılan Gustavo Colman ve kadroya alınmadığı için sezon bitmeden izinsiz olarak ülkesine gittiği için kendilerine takım bulmaları söylenen Florent Malouda’nın satışı için girişimlerin sürdüğü bildirildi. Takımda düşünülmeyen, ancak teknik direktör Halilhodzic’in kararı ile takımla çalışmalara başlayan futbolcular için yeni tekliflerin olduğu bildirildi. Yurt dışından bazı kulüplerin, bordo-mavililerden bu futbolcular için talep edilen bonservis bedelini sorduğu kaydedildi. Trabzonspor kurmaylarının da söz konusu kulüplerden resmi teklifte bulunmalarını istediği, cazip teklifler geldiği taktirde 2 futbolcunun da satılacağı belirtildi. Geçtiğimiz sezon İngiltere’de kiralık oynayan ve satılması düşünülen Celutska’yı ise Vahid Halilhodzic’in kampta görmek istediği, bu futbolcuyla ilgili kararın da ondan sonra verileceği öğrenildi.

MEDJANİ İDDİASI

Diğer yandan takıma takviye için yurt dışında arayışlarına devam eden Trabzonspor’un, bonservisi Monaco'da olan Cezayirli milli futbolcu Carl Medjani için görüşmelere başladığı öğrenildi. Bordo-mavililerin, Vahid Halilhodzic'in Cezayir Milli takımından öğrencisi olan Medjani için kulübüyle görüşmelere başladığı belirtildi.

CİHAN

Yorumlar