Trabzonspor'da yabancı antrenör istiyor

Trabzonspor yönetimi, Mustafa Reşit Akçay’dan boşalan teknik direktörlük görevine getireceği isim için arayışlara başladı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da yabancı antrenör istiyor

Trabzonspor yönetimi, Mustafa Reşit Akçay’dan boşalan teknik direktörlük görevine getireceği isim için arayışlara başladı. Yönetim, yeni teknik adam gelene kadar da takımı yardımcı antrenör Hami Mandıralı’ya teslim etti.

    Trabzonspor’da, Mustafa Akçay ile yolların ayrılmasının ardından medyada birçok isim bordo-mavili kulüple anılmaya başlandı. Başta Vahid Halilhodziç, Yılmaz Vural ve Abdullah Avcı gibi isimlerin gündeme gelmesi üzerine de bordo-mavili kulüpten bir açıklama yapıldı. Medyada adı geçen isimlerle hiçbir görüşmenin yapılmadığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Gün içinde birçok medya kuruluşunda kulübümüzün teknik direktörlüğü konusunda yanlış ve asılsız haberler yapıldığını görmekteyiz. Şu ana kadar adı geçen yerli, yabancı hiçbir teknik direktör ile kulübümüzün bir görüşmesi olmamıştır. Yönetim kurulumuz, en kısa zamanda Trabzonspor’u hedefine ulaştıracak bir teknik direktörle anlaşma sağlayacak ve bunu kamuoyuna açıklayacaktır.”

YENİ HOCA GELENE KADAR TAKIM HAMİ’YE EMANET

    Bordo-mavili yönetimin, yeni teknik direktör ile anlaşma yapılana kadar takımı yardımcı antrenör Hami Mandıralı’nın çalıştırmasını isteyeceği öğrenildi. Antrenör arayışlarına hemen başlayan yönetimin, yabancı teknik adamla temasa geçtiği öğrenildi. İsmi sır gibi saklanan bu önemli isimle birkaç gün içerisinde anlaşma sağlanacağı belirtiliyor.


CİHAN

Yorumlar