Trabzonspor'da Özer Hurmacı yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı

Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında 3 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da Özer Hurmacı yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı

Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında 3 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Bordo-mavililerin, Kasımpaşa'dan transferi Özer Hurmacı da yeni takımıyla antrenmana çıktı.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Bamba katılmazken, Soner Aydoğdu ise takımdan ayrı koşu yaptı. Antrenman öncesi saha içerisinde futbolcularına konuşan teknik patron Akçay, annesinin vefatı nedeniyle gösterdikleri ilgiden dolayı şahsı ve ailesi adına talebelerine teşekkür etti.

Çaykur Rizespor maçının önemine dikkat çeken başarılı teknik adam, "Rizespor maçı bana göre Beşiktaş maçından daha zorlu bir müsabaka. Bir savaş olacak. 8 hafta sahasında kazanamayan bir takımla oynayacağız. Orada bütün gücümüzü sahaya yansıtmamız lazım." dedi.

Rize deplasmanında iç sahada oynadıkları anlayışla mücadele edeceklerini ifade eden Akçay, "Orada da iç saha anlayışımızla oynayacağı. Rakibin üzerine gideceğiz, geriye çekilmeyeceğiz." uyarısında bulundu.

Trabzonsporlu futbolcular takım halinde koşu ve tek pas çalışması ile başladıkları antrenmanda, daha sonra çift kale maç yaptı. Bordo-mavililerin Kasımpaşa’dan 1,5 yıllığına kiraladığı Özer Hurmacı da idmanda yer aldı. Çift kale maçta de oynayan tecrübeli futbolcu, forma için hazır olduğunu gösterdi. Müsabaka, Özer Hurmacı ve Adrian'ın attığı gollerle 1-1 tamamlandı.

Bordo-mavili futbolcular, çalışmayı kanatlardan orta ve şut çalışmasıyla tamamladı.
CİHAN

Yorumlar