Trabzonspor’da Malouda, sıkıntısı devam ediyor

Hafta sonu kendi sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor’da Florent Malouda bugün yapılan idmana izinsiz olarak katılmadı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan çalışmaya dün izinli...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor’da Malouda, sıkıntısı devam ediyor

Hafta sonu kendi sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor’da Florent Malouda bugün yapılan idmana izinsiz olarak katılmadı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan çalışmaya dün izinli olduğu gerekçesiyle katılmayan yıldız oyuncu, bu sabahki idmana ise mazeretsiz olarak çıkmadı.

Kadroya girmekte zorlanan tecrübeli oyuncu, daha önce eşinin rahatsızlığını göstererek ülkesine gitmiş ve döndüğünde ise Hami Mandıralı tarafından çalışmalara alınmamıştı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından tekrar takımla çalışmalara başlayan Malouda, geçtiğimiz haftaki Bursaspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer bulabilmiş fakat mücadelede forma giymemişti.

GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

    Öte yandan Bordo-mavili takım Hami Mandıralı yönetiminde pazar günkü Galatasaray maçının hazırlıklarına devam ediyor. Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından yarım sahada çift kale maç yaparak günü tamamladı. Çalışmaya sakatlığı süren Özer Hurmacı ile izinsiz olarak idmanda yer almayan Malouda katılmadı.

Öte yandan idman sırasında hafif sakatlık geçiren Janco ise antrenmanı yarıda bıraktı. CİHAN

Yorumlar