Trabzonspor'da hoca konusu bir hafta içinde netlik kazanacak

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, teknik direktör konusunun bir hafta içerisinde netlik kazanacağını söyledi. Aslan, adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Olcan Adın konusunda da hiçbir kulüple...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da hoca konusu bir hafta içinde netlik kazanacak

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, teknik direktör konusunun bir hafta içerisinde netlik kazanacağını söyledi. Aslan, adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Olcan Adın konusunda da hiçbir kulüple temaslarının olmadığını vurguladı.

    Mustafa Reşit Akçay ile başladığı sezonu teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde tamamlayan Trabzonspor’da, teknik adam belirsizliğini hâlâ gizemini koruyor. Camiada, gösterdiği performansla güven veren Mandıralı ile devam edilmesini gerektiğini düşünürken, bir başka kesim ise daha deneyimli bir teknik adamın takımın başına getirilmesi görüşünü savunuyor. Bordo-mavili yönetim içerisinde de benzer görüşlerin dile getirildiği iddia ediliyor. Başta yabancı futbolcuların durumu olmak üzere transferde zorlu bir süreç olan Karadeniz ekibinde hoca konusunun hâlâ netleşmesi ise kafaları karıştırıyor. Bordo-mavili kulübün basın sözcüsü Yakup Aslan, teknik direktör konusunda kesin karırın verilmediğini, bir hafta içerisinde konunun netlik kazanacağını söyledi.

    Transfer çalışmalarının ise aralıksız sürdüğünü ifade eden Aslan, bu konuda iş resmiyet kazanmadan hiçbir isim açıklamayacaklarının altını çizdi. Konuşulan birçok ismin spekülasyondan ibaret olduğunu dile getiren Basın sözcüsü, adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Olcan Adın konusunda da hiçbir kulüple temaslarının olmadığını vurguladı. Başarılı futbolcuyu satmaya niyetlerinin olmadığını kaydeden Aslan, “Bu sene şampiyonluğun en büyük adayı olacak bir kadro oluşturacağız. Elbette değerini bulunca satılamayacak oyuncu yoktur, ancak böyle bir planlama içerisinde Olcan’ı satmamız söz konusu olamaz. Dolayısıyla şuanda Olcan'a biçtiğimiz bir bedel de, bu konuda temasta olduğumuz hiç bir kulüp de yok.” dedi.

MECNUN OTYAKMAZ’IN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

    Yakup Aslan, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın şike süreciyle Trabzonspor hakkındaki iddialarının, suçluluk psikolojisiyle yapılan açılamalar olduğunu savundu. Başta UEFA olmak üzere kuruluşların şikeyle ilgili attığı her adım sonrası bazı kulüplerin ilk sözlerinin ‘Trabzonspor’ olduğunu anlatan Aslan, “Bizim eski yöneticilerimiz bu iddialarla ilgili sorgulandılar ve oradan alınlarının akıyla çıktılar. Eski yönetimin birçok hatası vardır ama şike ve teşvik konularına karışmamaları en iyi yanlarıdır. Mecnun Otyakmaz’ın sözlerinin de suçluluk psikolojisinden kaynaklanan açıklamalar olduğunu düşünüyorum. Şike konusunda yaptığımız çalışmalardan endişe duyanlar, yaptıkları açıklamalarla bizi haklı davamızdan vazgeçirebileceklerini sanıyorlar. Bunlar şike konusunda Avrupa’daki girişimlerimiz karşısındaki son çırpınışlardır.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar