Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, kulübün menfaatleri doğrultusunda gerekli transferlerin yapılacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, kulübün menfaatleri doğrultusunda gerekli transferlerin yapılacağını söyledi.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın takımın durumuyla ilgili yönetime bir rapor verdiğini belirten Prof. Dr. Aslan, “Kulübün menfaatleri doğrultusunda göndereceğimiz ve alacağımız oyuncular olacak. Ancak şuanda transferde netleşen bir isim yok. Gündemimizde olduğu iddia edilen birçok isim kamuoyunda konuşuluyor. Bunları bir kısmı doğru bir kısmı yanlış.” dedi.

Takviyenin yanın da gönderilmesi düşünülen oyuncuların da olduğuna değinen Aslan, “Şunda takımın formasını giyen her futbolcu bizim sözleşmeli oyuncumuzdur. Bir futbolcuyu elden çıkartmak için bedava gönderecek halimiz de yok. Mümkün olduğu ölçüde hem kulübün hem futbolcunun lehine olacak şekilde bu transferleri yapacağız. Olmadığı taktirde de o oyunculardan yararlanmanın yollarına bakacağız. Dolayısıyla gelecekler veya gidecekler konusunda transfer netleşmeden hiçbir ismi açıklamak istemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor maçının ardından görevi bırakmak isteyen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın da arkasında olduklarını tekrarlayan Yakup Aslan, hocayla yönetimin arasında bir sorun olmadığını belirtti. Yorgunluk ve camiadan yeterli vefayı görmediğine inandığı için Akçay’ın yakın çevresine görevi bırakma niyetini ifade ettiğini söyleyen Aslan, şöyle devam etti: “Başkanımızla yaptığı görüşmenin ardından da ikna oldu. Mustafa hoca değer verdiğimiz bir insan. Her zaman yanındayız ve takımla ilgili isteği her türlü şeyi yama hakkına sahip.”

TRANSFER KOMİTESİ OLUŞTURULDU

Devre arasıyla birlikte transfer çalışmalarına da hız veren Trabzonspor yönetimi, 2013-2014 sezonu ikinci transfer ve tescil döneminde yapılacak olan transferler için gerekli görüşmeleri yürütmek üzere transfer komitesi oluşturdu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da aralarında bulunduğu Transfer Komitesi şu isimlerden oluştu: "Ali Uzunay, Prof. Dr. Yakup Aslan, Muhammet Kara ve Onur İncehasan."

Bu arada, bordo-mavili kulübün yöneticileri, teknik heyet ve kulüp personeli Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki yemekte bir araya geldi. Yemeğe Asbaşkan Ali Kemal Başaran, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Teknik Direktör Mustafa Akçay, teknik heyet ile kulüp personelimiz katıldı.

CİHAN

Yorumlar