Trabzonspor'da Büyükaydın'ın yerine Aksu göreve getirildi

TRABZON (AA) - Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'de Yılmaz Büyükaydın'ın istifasının ardından yönetim kurulu üyeliğine eski kulüp...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da Büyükaydın'ın yerine Aksu göreve getirildi


TRABZON (AA) - Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'de Yılmaz Büyükaydın'ın istifasının ardından yönetim kurulu üyeliğine eski kulüp genel sekreterlerinden Orhan Aksu getirildi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim kurulumuz toplanarak, şirketimiz bağımsız yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Yılmaz Büyükaydın'ın istifasının kabulüne, yerine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi ve şirket ana sözleşmesinin 13. maddesi uyarınca yapılacak ilk genel kurul toplantısında onaylanmak üzere Orhan Aksu'nun bağımsız yönetim kurulu üyeliğine atanmasına, keyfiyetin Trabzon Ticaret Sicilinde tescil ve ilan edilerek, Kamuoyu Aydınlatma Platformunda açıklanmasına, Aksu'nun Denetimden Sorumlu Komite ile Riskin Erken Saptanması Komitesine başkan olarak atanmasına, mevcudun oy birliği ile karar vermiştir."

Yorumlar