Trabzonspor'da bütün planlar bozuldu

Trabzonspor'un sahasında Galatasaray'a 4-1 mağlup olması, bordo mavililerde tüm planları alt üst etti. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hedefini kovalayan bordo-mavililer, farklı yenilgiyle umutlarını son haftaya bıraktı. Bu yenilgiyle...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da bütün planlar bozuldu

Trabzonspor'un sahasında Galatasaray'a 4-1 mağlup olması, bordo mavililerde tüm planları alt üst etti.

Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hedefini kovalayan bordo-mavililer, farklı yenilgiyle umutlarını son haftaya bıraktı. Bu yenilgiyle lig 4’üncülüğünü de Sivasspor’a kaptıran bordo-mavililer, ligi 5’inci tamamladığı taktirde Avrupa kupasında oynayacağı maçlar yüzünden sezonu 25 gün erken açmak zorunda kalacak.

Son haftada deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Karadeniz ekibi, lig 4’üncülüğü için kendi maçını kazanıp, Sivasspor’un da Kardemir Karabükspor deplasmanında mağlup olmasını bekleyecek. Bordo-mavililer, Antalya’da olası bir mağlubiyet ve takipçisi Kasımpaşa’nın Akhisar deplasmanındaki galibiyeti durumunda ise 6’ncı sıraya gerileyecek ve Avrupa kupalarına katılamayacak.

Galatasaray karşısında 4 pozisyon vermeden 4 gol yediklerini belirten Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı, son maçlarını kazanıp, Avrupa'ya gitmek istediklerini söyledi. Ligin son maçında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan genç hoca, "Son maçımızı galibiyetle kapatıp, Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Medical Park Antalyaspor maçını kazanıp hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

ÖZER HURMACI'NIN DURUMU BELİRSİZ

Bu arada, Galatasaray maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen bordo-mavililerin başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, Antalya deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.

Onur’un yokluğunda kaleyi devralmak için yedek kaleciler Zeki Ayvaz ve Fatih Öztürk kıyasıya bir forma rekabetine tutuşacak.

Dünkü maçın 10'uncu dakikasında sakatlanarak sahayı terk eden Özer Hurmacı'nın durumu da belirsizliğini koruyor. Bu oyuncunun durumunun da çekilecek MR’ın ardından netlik kazanması bekleniyor.

CİHAN

Yorumlar