Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, geçtiğimiz yıl pilot takımı 1461 Trabzon'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Yusuf Erdoğan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. 1461 Trabzon'da gösterdiği performansla dikkat çeken genç isimlerden olan Yusuf Erdoğan, geçtiğimiz...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, geçtiğimiz yıl pilot takımı 1461 Trabzon'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Yusuf Erdoğan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

1461 Trabzon'da gösterdiği performansla dikkat çeken genç isimlerden olan Yusuf Erdoğan, geçtiğimiz sezon başında Trabzonspor'a alınmıştı. Sözleşmesi 1461'de görünen ve kiralık olarak Trabzonspor'a forma giyen başarılı futbolcu, burada gösterdiği performansla da birçok takımın dikkatini çekti.

Yetenekli genç ismi kaybetmek istemeyen bordo mavili yöneticiler, futbolcunun talep ettiği ücret artırımını yapınca anlaşma sağlandı. Dün Trabzon'a gelen genç futbolcu, kendisini 4 yıl daha bordo mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Trabzonspor kulübünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Yusuf Erdoğan'ın kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. 1461 Trabzon Futbol İşletmeli Ticaret A.Ş.'den bedelsiz olarak transfer edilen Yusuf Erdoğan ile 2017-18 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma yapılmıştır." ifadelerine yer verildi.

CİHAN

Yorumlar