Trabzonspor yönetiminden, Çakıroğlu'nun eleştirilerine cevap

Trabzonspor Kulübü, yönetim kurulu onayı gerektiren hiçbir işlemin, yönetim kurulunun onayı alınmaksızın gerçekleştirilmediğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor yönetiminden, Çakıroğlu'nun eleştirilerine cevap

Trabzonspor Kulübü, yönetim kurulu onayı gerektiren hiçbir işlemin, yönetim kurulunun onayı alınmaksızın gerçekleştirilmediğini belirtti.

Yönetim kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu’nun, 2. Başkanlık ve Basın Sözcüsü görevlerinden istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada ileri sürdüğü iddialarla ilgili bordo-mavili kulüpten de bir açıklama geldi.

Açıklamada, Çakıroğlu’nun Yönetim Kurulu Üyeleri hakkında kullandığı bazı ifadelerin dolayısıyla açıklama yapma gereksinimi doğduğu kaydedildi.

‘Nazik ve beyefendi kişiliği ile tanıdığımız Sayın Sebahattin Çakıroğlu’nun, ‘yeterince yönetim kurulu toplantısı yapılmadığı, alınan kararlarda Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri’nin görüşlerine başvurulmadığı ve adeta kukla muamelesi gördükleri’ yönündeki ifadeleri bizleri üzmüştür’ dinelen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Öncelikle belirtmek isteriz ki; Yönetim Kurulu Üyelerimizin hepsi kendi iş ve meslek hayatlarında başarılı, kendilerini kanıtlamış ve saygın kişilerdir. Bu nedenle hiç biri kendilerine kukla muamelesi yapılmasına asla izin vermez, böyle bir durum da söz konusu olmamıştır. Yönetim Kurulu Toplantılarının olması gereken sıklıkta yapılmadığı doğrudur. Ancak hiçbir kulübün tarihinde örneği görülmemiş büyük bir ekonomik yük altında olan kulübümüzü bu yükten kurtarmak için gece gündüz koşuşturan başkanımızın vakit darlığı nedeni ile bu güne kadar rutin toplantılar yerine zorunlu durumlarda toplantı yapılması uygun görülmüştür. Yönetim Kurulu toplantıları sık aralıklarla yapılamadığı için aksayan hiçbir işlem söz konusu değildir. Yönetim kurulu onayı gerektiren hiçbir işlem de, Yönetim Kurulunun onayı alınmaksızın gerçekleştirilmemiştir. Hepimizin ortak dileği, bir an önce kulübümüzün acil ekonomik sorunlarının çözülmesi ve rutin işleyişe dönülmesidir."
CİHAN

Yorumlar