Trabzonspor, yeni yabancılar için yer açıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da yönetim yeni sezon öncesi transfer arayışlarını sürdürüyor. Bordo mavili yönetim, göndermeyi düşündüğü yabancıları da bir bir elden çıkartıyor. Trabzonspor yönetimi daha önce Adrian,...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, yeni yabancılar için yer açıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da yönetim yeni sezon öncesi transfer arayışlarını sürdürüyor. Bordo mavili yönetim, göndermeyi düşündüğü yabancıları da bir bir elden çıkartıyor.

Trabzonspor yönetimi daha önce Adrian, Henrique ve Janko’yu gönderirken, son olarak da Jebrin’in sözleşmesini feshetti. Bosingwa ve Bourceanu dışında elindeki tüm yabancı oyuncuları göndermeyi planlayan Karadeniz ekibi, Colman, Celustka, Bamba ve Malouda’yla da yollarını ayırmak için görüşmeler yapıyor.

Kadrosundaki yabancıların çoğundan yeterli verimi alamayan Trabzonspor, önümüzdeki sezon uygulanacak 5+3 yabancı kontenjanı nedeniyle Bosingwa ve Bourceanu dışındaki tüm yabancıları gönderme kararı almıştı. İlk olarak Polonyalı futbolcu Adrian Mierzejewski'yi Suudi Arabistan’ın Al-Nassr Kulübü’ne satan bordo mavililer, Brezilyalı golcüsü Paulo Henrique'yi de Çin'in Shanghai Greeland Kulübü'ne vermişti.

Trabzonspor yönetiminin, büyük umutlarla transfer edilen ancak tam bir hayal kırıklığı yaşadığı Avusturyalı golcü Marc Janko'nun sözleşmesini karşılıklı feshetmişti. Bordo mavililer, son olarak da 1461 Trabzon’da kiralık oynayan Ganalı futbolcu Torric Jebrin’in sözleşmesini feshetti.

Böylelikle kadrosundaki yabancı futbolcu sayısını 6’ya indiren Trabzonspor, önümüzdeki günlerde de Gustavo Colman, Celustka, Florent Malouda ve Souleymanu Bamba ile yollarını ayrılmayı planlıyor.

Bordo mavili yönetim, yabancı kontenjanındaki şişkinliği erittiği takdirde, yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in istediği yeni yabancı oyuncularının transferini gerçekleştirecek.

CİHAN

Yorumlar