Trabzonspor, tüm planlara galibiyet üzerine yapıldı

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında istikrarsız bir görüntü çizen Trabzonspor, devrenin son maçında yarın sahasında Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, tüm planlara galibiyet üzerine yapıldı

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında istikrarsız bir görüntü çizen Trabzonspor, devrenin son maçında yarın sahasında Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak. Ligde oynadığı son 3 maçta galibiyet alamayan bordo-mavililer, Medical Park Antalyaspor’u yenerek devre arası tatiline moralli çıkmak istiyor.

Ligdeki son galibiyetini 13. haftada sahasındaki maçta 3 - 1’lik skorla Kayseri Erciyesspor karşısında elde eden Trabzonspor, daha sonra oynadığı 3 maçta ise galibiyete hasret kaldı. 14. haftada deplasmanda Gençlerbirliği’ne 3-2 mağlup olan bordo-mavililer, bir sonraki hafta sahasında Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Galatasaray’a 2-1’le boyun eğdi.

Deplasman maçlarının aksine kendi sahasında maç kaybetmeyen Karadeniz temsilcisi, bu sezon evinde oynadığı 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlikle sahadan ayrıldı. Bordo-mavililer, hem iç sahadaki namağlup unvanını korumak hem de devre arası tatiline moralli çıkmak için tüm planlarını Madical Park Antalyaspor maçın kazanmak üzerine yaptı.

Talebelerini bu önemli maça hazırlayan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, yaşanan puan kayıplarına rağmen onlara duyduğu güvenin altını çizdi. Zirve yarışında daha fazla yara almamak ve devreyi moralli kapatmak için Antalya maçının çok önemli olduğuna vurgu yapan Akçay, futbolcularından yarınki maçta üstün bir performans beklediğini dile getirdi.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak Trabzonspor Medical Park Antalyaspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Volkan Narinç yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Murat Özcan ve Bayram Başkan'ın yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tarık Ongun.

Trabzonspor’da kırmızı kart cezalısı Gustavo Colman ile kadroya giremedikleri için izin verilen Janko ile Alanzinho, Antalya maçının kadrosunda yer almayacak. Bordo-mavililerin maça şu 11’le çıkması bekleniyor; Onur, Bosingwa, Bamba, Mustafa, Aykut Demir, Olcan, Zokora, Aykut Akgün, Yusuf, Malouda, Henrique.

CİHAN

Yorumlar