Trabzonspor, Sivas'ta çıkış arıyor

Ligdeki başarısız sonuçların yanı sıra geçtiğimiz hafta yarıda kalan olaylı Fenerbahçe maçının şokunu üzerinden atmaya çalışan Trabzonspor, Sivas deplasmanında çıkış arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Sivas'ta çıkış arıyor

Ligdeki başarısız sonuçların yanı sıra geçtiğimiz hafta yarıda kalan olaylı Fenerbahçe maçının şokunu üzerinden atmaya çalışan Trabzonspor, Sivas deplasmanında çıkış arıyor. İkinci yarıda oynadığı maçlarda sadece bir galibiyet alabilen ve zirveden iyice uzaklaşan bordo-mavililer, ligin 25. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçını kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyor.

Bu maçın hazırlıklarının bugün yaptığı idmanla tamamlayan Trabzonspor, saat 14.00’de de özel uçakla Sivas’a gitti. Bordo-mavililer, Sivas deplasmanına önemli isimlerinden yoksun gitti. Bamba, Gustavo Colman, Florent Malouda ile Kadir Keleş sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken son yapılan idmanın ardından teknik heyete ağrılarının olduğunu söyleyen Adrian da Sivas’a götürülmedi. Karadeniz fırtınasının 18 kişilik Sivasspor maçı kadrosunda 5 yabancı oyuncu yer aldı.

Önceki gün sezon sonuna kadar yardımcı antrenör olarak teknik heyete dahil edilen bordo-mavili kulübün eski futbolcularından Orhan Kaynak da takımla Sivas’a gitti.
CİHAN

Yorumlar