Trabzonspor, Salih Dursun ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Galatasaray’dan Olcan Adın'ın transferine karşılık 2 sezon için bedelsiz kiraladığı Salih Dursun ile sözleşme imzaladı. Başarılı futbolcu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı yapılan törende kendisini bordo-mavili...

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Salih Dursun ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Galatasaray’dan Olcan Adın'ın transferine karşılık 2 sezon için bedelsiz kiraladığı Salih Dursun ile sözleşme imzaladı. Başarılı futbolcu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı yapılan törende kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Trabzonspor Kulübü'nden Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada da, transferin detayları hakkında şu bilgilere yer verildi; "Galatasaray A.Ş.'den 2 futbol sezonu için bedelsiz olarak kiralanan profesyonel futbolcu Salih Dursun ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya; 2014-15 futbol sezonu için 1 milyon 200 bin TL garanti ücret ve 10 bin TL maç başı ücreti, 2015-16 futbol sezonu için 1 milyon 300 bin TL garanti ücret ve 10 bin TL maç başı ücreti ödenecektir." denildi.

CİHAN

Yorumlar