Trabzonspor, sahasındaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor

UEFA Avrupa Ligi’ndeki tarihi başarısının ardından gözünü Süper Lig’e çeviren Trabzonspor, 15.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, sahasındaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor

UEFA Avrupa Ligi’ndeki tarihi başarısının ardından gözünü Süper Lig’e çeviren Trabzonspor, 15. hafta maçında yarın sahasında Bursaspor’u ağırlayacak. Bu sezon taraftarı önünde oynadığı 7 maçı da kaybetmeyen bordo-mavililer, bu başarısını devam ettirmeyi hedefliyor.

Hafta içerisinde UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda deplasmandaki Lazio beraberliğinin ardından tarihinde ilk kez mücadele ettiği gruplardan lider olarak bir üst tura çıkmanın sevincini yaşayan Trabzonspor, Avrupa’daki başarısını lige de yansıtmak istiyor.

Avrupa’daki başarısının aksine Süper Lig’de istikrarsız bir görüntü çizen Karadeniz Fırtınası, ilk devrede kalan 3 maçını da kazanıp ilk yarıyı en iyi yerde bitirmeyi planlıyor. Bunun için de yarın sahasında ağırlayacağı Bursaspor müsabakasını kayıpsız geçmenin planlarını yapıyor.

Bordo-mavililer, taraftarları ile oynayacakları maçta iç saha başarısına güveniyor. Bu sezon evinde oynadığı 7 lig maçını da kaybetmeyen Trabzonspor, bu başarısını Bursasspor karşılaşmasında da sürdürmede kararlı. Bordo-mavililer, geride kalan 14 haftada sahasında oynadığı 7 maçın 6’sını kazanmış, sadece Sivassspor ile berabere kalmıştı.

Trabzonspor’da sakatlığı devam eden Kadir Keleş ve kart cezalısı Didier Zokora dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın genç futbolcu Kadir’in yokluğunda savunmanın solunda yine Aykut Demir’i görevlendirmesi bekleniyor. Zokora’nın yerinde ise Aykut Akgün’ün forma giyeceği ifade ediliyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak Trabzonspor – Bursasspor maçını hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Kemal Yılmaz yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Ali Zağlı ve Hüseyin Sabancı'nın yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alpaslan Dedeş.

Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Olcan, Aykut Akgün, Colman, Maluoda, Adrian, Henrique.
CİHAN

Yorumlar