Trabzonspor, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek

- Bordo-mavili ekip, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında seyircisiz oynanacak müsabakada yarın Çaykur Rizespor ile karşılaşacak

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek


TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Bordo-mavili takım, ligin 30. haftasında oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı ve çıkan olaylar nedeniyle aldığı 4 maç seyircisiz oynama cezasının ilkini Çaykur Rizespor karşılaşmasında çekecek.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak maçı hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Ligde son olarak 27. haftada deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 mağlup eden bordo-mavili ekip, daha sonraki 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak, galip gelemedi. Trabzon temsilcisi, komşu kentin takımı karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Seyirci desteğini arkasında bulamayacak olan bordo-mavililerde kırmızı kart cezalısı Aykut Demir ile sakatlıkları bulunan Akakpo ve Ramazan Övüç, Çaykur Rizespor müsabakasında forma giyemeyecek. Sakatlığı büyük ölçüde geçen ancak tam olarak hazır hale gelemeyen Mustafa Yumlu'nun da müsabakada oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur Recep Kıvrak, Semih Karadeniz, Bosingwa, Douglas, Musa Nizam, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Güray Vural, Mehmet Ekici, Savaş Çakır, Muhammet Demir 11'i ile çıkması bekleniyor.

Yorumlar